"THIS IS THE BEGINNING OF LOVING YOURSELF."

EEN FOTOSHOOT BOEKEN

Be The Main Character, dat is waar mijn fotografie zich op richt. Het gevoel dat de wereld even helemaal om jou draait, dat is het gevoel waarmee ik jou graag naar huis laat gaan.

Wanneer er aan mij gevraagd word “Ja, maar wat wil je nou precies laten zien met je fotografie?”, is het antwoord vrij makkelijk namelijk, “Uniciteit”. Ieder mens is uniek en dit is dan ook waar mijn werk om draait. De pure schoonheid, zowel van binnen als van buiten, kunnen vastleggen is iets waar ik enorm gelukkig van word. Het mooiste aan het werk wat ik doe is het moment dat je iemand helemaal ziet opbloeien tijdens een shoot, alsof ze een nieuwe versie van zichzelf hebben ontdekt. Dat moment dat je tussentijdse resultaten laat zien en je te horen krijg “Wauw! Ben ik dat?” ja dan kan mijn dag echt niet meer stuk!

Voor mijn lens is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw, non-binair, LGBTQ+ en noem maar op. In één word Alisha Kalea Photography is een Safe Space voor iedereen. Zie ik jou misschien binnenkort voor mijn camera?