even voorstellen..

Hi! Ik ben Alisha, de oprichter van Alisha Kalea photography

In 2018 begon mijn avontuur als fotograaf en een jaar later werd ik toegelaten tot de fotografie opleiding in Rotterdam, waar ik opgeleid mocht worden tot volwaardig fotograaf. Droombeelden creëren om daar vervolgens in te kunnen verdwalen maakt mij het meest gelukkig. Dieren in foto's photoshoppen, omgevingen veranderen, een beetje mist hier en daar en voilá!

Ik ben gespecialiseerd in Fine-art en surrealisme fotografie. Hierbij kan je denken aan indrukwekkende beelden op prachtige locaties, portretten in Rembrandt stijl en surrealistische beelden. Mijn fotografie is te boeken voor zowel particulier als zakelijk.

Skills

Concept building, photoshoots en editing

Concept building is de eerste stap voor het starten van een nieuw project. In dit proces gaat het allemaal om brainstormen tot ik dat specifieke idee heb gevonden waar ik naar opzoek was. Ik ben ervaren in het werken met modellen en verschillende licht set-ups. Ook ben ik zeer bekend met Adobe software als Photoshop.

Concept building 0
photo shooting 0
photo editing 0

Reviews

Een tijdje terug heb ik voor het eerst met Alisha mogen samenwerken en het was in één woord fantastisch! De garderobe die ze ter beschikking had voor de aankleding van de shoot was zo uitgebreid dat ik moeite had met kiezen tussen de talloze prachtige jurken, kroontjes, en zelfs zwaarden. Tijdens de shoot zelf was Alisha heel gezellig en toch professioneel: ze stelde mij als model op mijn gemak en gaf goede tips voor poseren. Haar nabewerking maakte de foto's helemaal af tot een magisch plaatje. Absoluut een aanrader!

Kirsten Timmerman

Onlangs heb ik mijn fantasy kostuums geshoot met Alisha en ze heeft ze toch zo ongelooflijk mooi gefotografeerd! De shoot zelf was heel gezellig en ze had prachtige locaties uitgezocht. De previews van de fotos waren al supertof, maar met de nabewerking maakte ze er fantastisch mooie schilderachtige plaatjes van! Al met al was het een superleuke shoot, met resultaten waar ik nog heel lang van kan nagenieten!

Jonna Vliem

Een geweldige shoot met deze toffe jongedame gehad! Ze is erg professioneel en de eindresultaten zijn schitterend!

Lotte Donkers
Close
info@alishakalea.com

 

 

Follow me